søndag den 1. maj 2011

Tilbage efter en mindre pause

Nu er jeg tilbage:-) Har været lidt svagt kørende den sidste tid, og har så absolut ingen overskud haft. Ikke engang til min lille blog her. Der har jo både været påske og ferie osv. siden sidst.

Påsken tilbragte Rasmus og jeg i familien Jensens sommer hus i Lyngså i Nordjylland. Det er bare så skønt et sted. Tæt på vandet og bare et dejligt sted at være. 
Vi var i hyggeligt selvskab alle dagene, af det meste af familien Jensen. Vi manglede dog Lif og Nikolaj (Rasmus' bror og hustru) De, eller vi alle sammen går nemlig og venter på, at der er en sød lille dreng, der vil komme ud af Lifs mave. Der er derfor lige nu langt fra Nordjylland til Odense, hvor fødslen skal stå.

Påsken blev afsluttet med en skøn påskefrokost hos AnneMor og FrankeFar på landet i Lyngå. Der var hele familien samlet, også vores nye svigerinde, Line, som Dreas har været så sød at præsenteret os for. En rigtig sød pige, som passer helt godt ind i familien allerede.

De to små fra det lille gule var der selvfølgelig også, underholdningen var derfor i hus:-) Mosteren hjerte smelter. Sara Viola er blevet så god til at tale og snakker det meste af tiden kun om Bibbors (Bedstefars) køer, der henholdsvis sover eller er vågnet:-) så skægt! Viktor er bare blevet så stor og interessere sig mere og mere for ting, som mosteren ikke rigtig har forstand på. Det er ting som Legoteknik, Det er der onkel Andreas heldigvis træder til. Nogen vil være i tvivl om, hvem af de to, der er mest væk i det:-) Mosteren kan slet ikke følge med den dreng.:-) I må undvære billeder da jeg var så klog, at glemme at lade kameraet op :-(

Ingen kommentarer:

Send en kommentar